Dukdalfweg 51, 1041 BC Amsterdam

CM16-II

Onze pay-off is: making connections . . .

. . . en dat doen we graag met onze control module.

Preliminary info:

We verbinden apparaten, protocollen en data en de actum value CM16-II is daarbij de spin in het web. Ten opzichte van andere A-merk fabrikanten onderscheid onze control module zich op het gebied van de standaard beschikbare aansluitmogelijkheden, de mogelijkheid om een gebruikers interface te bouwen zonder programmeerkennis, connectiviteit via open standaarden en merk onafhankelijkheid t.a.v. connecties met merken en fabrikaten.

De Actum Value CM16-II verzorgt de verbinding tussen alle automatisering en besturing van een ruimte. De CM16-II koppelt drukknoppen, verlichting, intelligente systemen, externe besturingen, HVAC, zonwering, audiovisuele systemen etc. etc. Gewone drukknoppen en eenvoudige bedieningen worden net zo eenvoudig geïntegreerd door de CM16-II als complexe systemen. Niet langer een veelvoud aan standalone oplossingen, verschillende bedieningspanelen, monitors en knoppenpanelen die niet als één geheel met elkaar werken maar een eenvoudige bediening met een uniforme gebruikersinterface.

 

Met tal van in- en uitgangen kunt u vele apparaten rechtstreeks met de CM16 verbinden. Met een 12-24V voeding en wat hulp van een Actum Value Partner is de CM16-II meteen klaar voor gebruik. De Actum Value Partners bieden ondersteuning met betrekking tot ontwerpservices, softwareontwerp en technische projectleiding bij complexe installaties.

Aansluitingen:actumvalue_CM16-II

 • 4 RS-232 seriële aansluitingen waarvan 2 met hardware flow control en 2 IR/serieel
 • 1 RS-485 aansluiting
 • 2 USB aansluitingen
 • 1 HDMI uitgang
 • Stereo audio ingang op 3,5mm jack
 • Stereo audio uitgang  op 3,5mm jack
 • 1 Ethernet aansluiting
 • 4 Relais
 • 4 contact ingangen
 • 4 analoge ingangen
 • 4 uitgangen 0-10V
 • voeding 12-24V

 

Hiermee koppelt u bijvoorbeeld temperatuur-, bewegings- en vochtigheidssensoren, raam- en deurcontacten, puls- en  draaischakelaars, stelventielen, regelkleppen, energiemeting, projectoren, LCD schermen, audio apparatuur, projectieschermen, camera’s, externe opslag, USB interfaces, MIDI, Wi-Fi en netwerk apparatuur, zonwering, schakelende en dimbare verlichting, DMX, DALI, KNX, MOD BUS, PEX BUS, knoppenpanelen, touchscreens, gebouw gebonden installaties, toegangsbeheer en intercom, Enocean, deurbewaking en toegangscontrole, etc. etc.  Zelfs koppelingen met streams, externe databronnen via bijvoorbeeld XML, JSON en applicatie data behoren ook tot de grote hoeveelheid aan mogelijkheden.

 


Tijdens de voorlopige introductie op de beurs Elektrotechniek in december 2016 ontvingen we veel reacties op onze control module.
Alle input van gebruikers, installateurs en leveranciers van apparatuur waarmee wij kunnen koppelen wordt door ons zorgvuldig geëvalueerd en meegenomen in het verdere ontwikkelproces.
Medio 2017 willen we de basis softwareoplossing presenteren.
Wanneer u in de tussentijd vragen heeft of ons van extra input wilt voorzien dan horen we dat graag.
U kunt via het contactformulier op deze site eenvoudig uw vraag, opmerking of aanvulling aan ons doorgeven.