Dukdalfweg 51, 1041 BC Amsterdam

Over Actum Value

Actum-Value-Logo_400Actum Value maakt de verbinding tussen systemen op het gebied van elektro, audio visuele techniek, energie beheer, beveiliging en gebouwbeheer. We werken vanuit onze hoofdvestiging in Amsterdam en enkele nevenlocaties in Nederland. Ons kernteam stuurt partnerende organisaties en professionals over de hele wereld aan.

Actum Value is een samenwerking van ondernemers die hun kennis, netwerk en ervaring in projecten in de AV, ICT en elektrotechniek bundelen.

 

 

Actum Value laat zich uit het Latijn vertalen met: “werkelijke waarde”

Wij willen waarde creëren voor onze opdrachtgevers. Dit doen we door aanwezige systemen te integreren met onze systemen vanuit een holistische visie op techniek, energie, systeemintegratie en gebouwbeheer.

Wij willen waarde creëren voor onze partners. Door open en eerlijk samen te werken met onze partners en hun kunde en kwaliteiten in te zetten bij onze opdrachtgevers bereiken we een situatie waar iedereen voordeel van heeft.

Wij willen waarde creëren voor ons samen. Omdat verbinden onze passie is, zijn wij enthousiast om onze kennis, ervaring en mogelijkheden ook voor u in te mogen zetten.

 

pictos