Dukdalfweg 51, 1041 BC Amsterdam

Partners

Finder Relais Nederland is specialist in relaistechniek. De productielijnen van Finder worden in eigen huis ontwikkeld en gebouwd door specialisten in industriële automatisering en fabricagetechnieken. Naast een hoge productkwaliteit hecht Finder ook veel waarde aan een goede service en een betrouwbare logistiek.

 

PTH AV & ICT is een system integrator op de gebieden van AV, ICT, ontruimingstechniek, beveiliging (CCTV) en besturingstechniek en werkt vanuit drie bedrijfsunits voor klanten in heel Nederland. Steeds vaker worden klanten in het buitenland ondersteund. Volgens haar klanten onderscheidt PTH zich door betrokkenheid, een breed spectrum aan product/diensten combinaties, het kennisniveau en de ervaring van haar specialisten, waarbij de beste oplossing voor de klant altijd centraal staat.

 

geyer-logoAls fabrikant van elektrotechnische verdeelsystemen en componenten, levert GEYER producten én diensten voor het volledig beheersen van elektrische energie. Een uitgebreid leveringsprogramma voor zowel de utiliteit als de industrie, dat van A tot Z wordt begeleid, van ontwerp tot en met de aflevering van het eindproduct. GEYER bundelt daarmee niet alleen de energie, maar ook de onderlinge krachten.

 

Met een ongeëvenaard aantal keuzemogelijkheden en gericht op integratie, biedt Bosch een compleet assortiment van gespecialiseerde, uiterst geavanceerde producten en systemen voor gangbare of speciale toepassingen en projecten.

 

 

 

pictos